Buitenschoolse opvang

SKSG Optimist

De buitenschoolse opvang (BSO) van De Vuurtoren wordt door SKSG (Stichting Kinderopvang Stad Groningen) verzorgd. Uw kind kan gebruik maken van de BSO voor en na school van maandag tot en met vrijdag. In de school zit een van de locaties van de SKSG: de Optimist, met twee groepen. Mocht deze locatie vol zijn, dan kunnen de kinderen worden opgevangen bij een van de andere locaties van SKSG in de wijk.


Wanneer u gebruik maakt van de voorschoolse opvang, kunt u uw kind(eren) voor schooltijd zelf bij de locatie brengen. Na schooltijd worden de kinderen opgevangen door een pedagogisch medewerker van SKSG en begeleid naar de locatie. De openingstijden van de BSO zijn afgestemd op de schooltijden, margedagen en schoolvakanties.

Meer weten of inschrijven?
Voor inschrijven en aanvullende informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van SKSG op telefoonnummer 050 317 1390 of zie: www.sksg.nl.

 

Juffies BSO

In de kantine van FC Lewenborg, dus vlak achter onze school, opent na de zomervakantie 2019 Juffies BSO haar deuren. Zij gaan in ieder geval van start voor de naschoolse opvang (tot 18.30 uur) op maandag, dinsdag en donderdag. Als er animo genoeg is, is er ook naschoolse opvang mogelijk op woensdag en vrijdag. Indien van de naschoolse opvang gebruik wordt gemaakt, is ook voorschoolse opvang mogelijk vanaf 7.00 uur. Zie voor meer informatie www.juffies.nl.