Buitenschoolse opvang

SKSG Optimist

De buitenschoolse opvang (BSO) van De Vuurtoren wordt door SKSG (Stichting Kinderopvang Stad Groningen) verzorgd. In de school zit een van de locaties van de SKSG: BSO Optimist. Mocht deze locatie vol zijn, dan kunnen de kinderen worden opgevangen bij een van de andere locaties van SKSG in de wijk: BSO Boegbeeld of BSO Atlantis. BSO Optimist biedt vijf dagen per week voorschoolse opvang (7.30-8.30 uur) en naschoolse opvang op maandag, dinsdag en donderdag. Wanneer er voldoende belangstelling is, kan Optimist in de toekomst ook op woensdag en vrijdag haar deuren gaan openen.

 

Bij SKSG krijgt uw kind alle ruimte om te ontspannen, maar ook om op ontdekkingstocht te gaan naar zijn of haar talenten. Waar wordt uw kind blij van? Elke week is er weer iets nieuws te ontdekken en organiseren we leuke activiteiten. Daarbij horen ook activiteiten buiten de deur, zoals een voetbalclinic bij FC Groningen of kennis maken met technologische hoogstandjes in het Groninger Forum. SKSG organiseert het allemaal! En is uw kind een echte energiebom? Misschien is dan de speciale Sport BSO wel wat! https://www.sksg.nl/sport-bso/

 

Wanneer u gebruik maakt van de voorschoolse opvang, kunt u uw kind(eren) voor schooltijd zelf bij de locatie brengen. Na schooltijd worden de kinderen opgehaald vanaf het schoolplein. De openingstijden van de BSO zijn afgestemd op de schooltijden, margedagen en schoolvakanties.

 

Meer weten of inschrijven?

Telefoon 050-3171390

Whatsapp: 06-49494921

Email: klantadvies@sksg.nl

 

https://www.sksg.nl/bso-groningen/

https://www.sksg.nl/locaties/sksg-optimist/ 

 

Juffies BSO

In de kantine van FC Lewenborg, dus vlak achter onze school, opent na de zomervakantie 2019 Juffies BSO haar deuren. Zij gaan in ieder geval van start voor de naschoolse opvang (tot 18.30 uur) op maandag, dinsdag en donderdag. Als er animo genoeg is, is er ook naschoolse opvang mogelijk op woensdag en vrijdag. Indien van de naschoolse opvang gebruik wordt gemaakt, is ook voorschoolse opvang mogelijk vanaf 7.00 uur. Zie voor meer informatie www.juffies.nl.

 

Kinderopvang Poppejans

Poppejans biedt flexibele kinderopvang. Hun buitenschoolse opvang is gevestigd in de voormalige basisschool in Ruischerbrug. Daar is een grote binnen-speelruimte voor sport en spel en de mogelijkheid om buiten te spelen op het ruime schoolplein met klimtoestellen. De leerlingen van De Vuurtoren worden opgehaald bij hun school.

 

Poppejans BSO is geopend van maandag tot en met vrijdag, aansluitend aan de schooltijden tot 18.30 uur. Ook is er voorschoolse opvang mogelijk vanaf 6.30 uur.

 

Zie voor meer informatie http://www.kinderopvang-poppejans.nl/.